Direct Marketing

Vers van de pers DM2010, de eenentwintigste uitgave van de jaarlijkse Direct Marketing Gids/Guide du Marketing Direct. De gids is een tweetalige staalkaart van de bedrijven in direct marketing en interactieve marketing en verschijnt in samenwerking met de Belgian Direct Marketing Association.

Naast adres- en contactgegevens van bedrijven in de dm-sector, vindt u van een dertigtal bedrijven een uitgebreide informatiefiche. Verder zijn er beschrijvingen van de winnaars en genomineerden van de Cuckoo Awards 2009 en is er een overzicht van direct marketing in 2009.

De gids is gratis voor leden van de BDMA en voor abonnees van In-Direct. Extra exemplaren kunnen zij aankopen voor 30 euro (inclusief BTW en verzendkosten). De prijs voor niet-leden en niet-abonnees bedraagt 50 euro (inclusief BTW en verzendkosten).

Is uw bedrijf actief in direct marketing en/of interactieve marketing, dan komt u in aanmerking voor een gratis vermelding. Heeft u interesse om uw bedrijf extra in de kijker te plaatsen en te adverteren in de editie 2011 klik dan hier voor de tarieven.

Thumbnail

2010


Thumbnail

2009


Thumbnail

2008